Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Det hele er snudd på hodet

Publisert: 03.jan.2018 15:40
Oppdatert: 03.jan.2018 15:55

Det er et stort oppslag i HA (Hamar Arbeiderblad) i dag om at Eidsiva ønsker å gjøre om lån som er opptatt i eierkommunene til egenkapital. Dette er flere av eierkommunene negative til. Det står i overskriften at de vil tape penger. Kommunene har store renteinntekter av dette lånet!

Vel. Greit. Men selskapet de eier vil vel da stå seg bedre og kunne utbetale mer i utbytte?

Men det jeg virkelig henger meg opp i er den utviklinga (endringen) samfunnet har gjennomgått i løpet av relativt ganske kort tid. Da jeg vokste opp mener jeg, og jeg kan sikkert finne noe om det på nettet, at de forskjellige kommunene bygde ut kraftselskaper for å sikre innbyggerne strøm. Mener å huske noe som het Vang og Furnes kommunale kraftselskap. Dette var vel en av forløperne til Eidsiva. Da hadde man utgifter for at innbyggerne skulle sikres strøm. Nå er det hele snudd på hodet og er blitt en av kommunenes sikreste inntektskilder. Innbyggerne må bare stå med lue i hånda og si takk og amen!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke