Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Det holder vel nå?
Jernbanedebatten

Publisert: 19.mai.2016 04:00
Oppdatert: 19.mai.2016 08:48

Rolf Berntsen: Vi har i lengre tid debattert i HA, men jeg føler ikke at vi kommer særlig lenger. 10. mai kom han igjen med mange påstander om hva jeg på vegne av Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar ikke svarer på og hva du mener vi prøver å bortforklare.

Det virker på oss som om han ikke egentlig er interessert i hva vi mener, men bare ønsker å vri og vrenge på det meste.

Han kritiserer oss for å være opptatt av bare en del av strandsonen. Vi har hele tiden vært en folkeaksjon for strandsonen fra dagens stasjon til bryggeriundergangen, helt uavhengig av hva han måtte mene både om det og hva du måtte mene om navnet vårt.

Han kritiserer oss, og en del politikere, for at vi har bestemt oss i denne saken. Det er riktig. Vi vil ikke ha noen av de foreslåtte «vest»-løsningene. Alle medfører i større eller mindre grad jernbanerelatert virksomhet der vi vil ha gode områder for folk i alle aldre. Andre som allerede har bestemt seg, f.eks. om at «vest» er best, kritiserer du ikke på samme grunnlag.

Vi ønsker herved å avslutte denne debatten med Berntsen her i HA. Den fører ikke, slik vi ser det, til noe konstruktivt og positivt for saken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke