hacklink
buy instagram followers
19. sep
Ulv: Hundrevis av skadde og drepte sauer.
 
Det jeg lurte på i dag

Publisert: 21.jun.2018 16:55
Oppdatert: 21.jun.2018 17:08

Hva jeg tenker på i dag, spør Facebook. Jo, akkurat nå tenker jeg på å legge ut en brannfakkel. Jeg lurer nemlig på hvem, og hvorfor noen plutselig fant ut at Ulv er så utrolig viktig å ha i Norsk natur, etter hundreårs fravær? Koste hva det koste vil.

Når man ser utviklingen nå, med hundrevis av skadde og drepte sauer, redde innbyggere i ulvedistriktene, samt at ulven er så innavlet, at hannulver parrer seg med sine egne mødre, og derved blir fedre til sine egne brødre og søstre! Er det ikke på tide å tenke seg om litt da?

Og vår forvalter av ulv i regjeringen koser med ulvevalper, slik at de skal bli vant med menneskeluft fra første stund, så de iallfall ikke skal bli redd for å oppsøke oss i boligområdene da de blir større. Det var det jeg lurte på i dag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke