hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Det skal vi klare oss godt uten

Publisert: 28.aug.2019 14:55
Oppdatert: 28.aug.2019 15:12

Det foregår en valgkamp i Stange som dreier seg mye om personer og deres måte å være på. Noe vi mener vi skal klare oss godt uten. Det må bli mer fokus på politikk. Velgerne fortjener å få greie på politikken og innholdet i den. Slik det oppleves nå, med skittkasting og personangrep er det lite verdig for oss politikere. Da er det ikke rart at det blir politikerforakt og lav interesse for politikk.

Lokalt er det nå svært viktig at politikken blir presentert foran valget. Slik det nå ser ut, virker det som Ap vil «skremme» folk dersom de stemmer på andre enn Ap. Ute blant folk i Stange blir «opposisjonen» presentert som «den store stygge ulven». Diskusjonen i pressen og på Facebook er intet unntak. Spesielt på Facebook er det ille. Ta heller frem programmet og presenter dette. Ta gjerne frem litt humor også.

Det vi blant annet kan se ut fra Aps program, er at de nå går inn for jordvern og utvikling av grendesamfunnene i Stange. Dette synes vi er veldig positivt. Vi har hatt det i vårt program de siste 20 åra. Vi har ikke tatt det ut, fordi vi mener det er to veldige viktige punkter for Stange kommune. Og vi har blitt beskyldt for å være bakstreverske. Vi vil fortsatt kjempe for at Stange skal forbli egen kommune. Å lytte til innbyggerne i Stange mener vi er viktig. Vi er valgt som deres ombudsmenn og representanter i kommunen.

Kommunen er en servicebedrift som er til for befolkningen og innbyggerne i Stange. Brukerne våre skal være fornøyde, vi må huske på at den opplevelsen de sitter igjen med skal være positiv. Opplever de det negativt, er det som regel lettere å fortelle om det, enn det positive. Ingen er fullkomne, det er stadig rom for forbedringer. Vi må være ærlige, det er ikke glansbilder alt i Stange heller, som alle andre steder. Det meste er veldig, veldig bra i Stange.

Den tida som er igjen av valgkampen, bør bli mer seriøs. Den bør dreie seg om politikk. Det er det som er viktig for Stanges befolkning. Dette vil gagne både politikerne og innbyggerne. Vi diskuterer gjerne saker som angår innbyggerne, og det som de er opptatt av.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke