hacklink
18. sep
 
Det spøker!

Publisert: 04.apr.2019 17:44
Oppdatert: 04.apr.2019 17:52

HAs utskremte journalist kan onsdag 27. mars rapportere om mystiske tildragelser i Skøyenbygningen på Domkirkeodden. Filmfolk fra noe som kaller seg Paranormal24 skal tidligere ha kommet over “gjenstander som tilsynelatende hadde dukket opp mens de var der og gjorde opptak i bygningen”. Ei trådsnelle kommer plutselig rullende over gulvet, og på bordet har det dukket opp en barnesko, helt av seg selv.

Dette kan jeg underskrive på! Da jeg var sivilarbeider på Domkirkeodden tidlig på 1970-tallet, var en av oppgavene mine å fotografere gjenstander i samlingene – og ett av rommene i Skøyenbygningen ble brukt som studio. Arbeidet framsto som et monotont evighetsprosjekt, det fordømte lageret med gjenstander ble jo aldri tomt! Nå vet jeg at det var fordi en usynlig hånd fylte på med barnesko, trådsneller og alskens historisk krimskrams.

Dag ut og dag inn oppholdt jeg meg i Skøyenbygningen, helt mutters alene, til og med etter at det begynte å bli mørkt! Jeg merket aldri at det sto et gjenferd i rommet, eller at det var spøkelser bak gardinene. Men det tar jeg på egen kappe, vi er jo ikke alle født sensitive. Det føles godt endelig å ha fått et svar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke