hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Det tar tid
Bygge et felles mjøssykehus

Publisert: 15.apr.2016 04:00
Oppdatert: 15.apr.2016 09:17

Ting tar tid, ofte flere år, men ære være dem som holder ut til målet er nådd. I den tiden det tar å bygge et nytt sykehus i Hedmark/Oppland, må vi regne med at flere av oss blir syke, og har behov for behandling på sykehus. I denne perioden er det viktig å ta godt vare på de sykehusene vi har, likeledes luftambulansen.

I Pensjonistpartiet er vi klar over at det nå er viktig å ha to tanker i hodet samtidig. Vi må ikke bruke så mye ressurser på et nytt sykehus i byggeperioden at det går ut over de lokale sykehusene på noen måte. Dette vil vi forstå hvis vi blir syke i denne perioden.

Lederen for Pensjonistpartiet har gitt tydelig marsordre for neste stortingsperiode: Kjemp for de lokale sykehusene. Lokallagene i Pensjonistpartiet vil selvsagt være lojale, og motarbeider alle forsøk på å redusere virksomheten til disse sykehusene i neste stortingsperiode. Dette er også i overensstemmelse med partiets Prinsipp- og handlingsprogram.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke