16. sep
 
Det tause Norge
Når revolusjonerende samfunnsendringer påtvinges en befolkning, abdiserer demokratiet for godt.

0
Publisert: 13.apr.2015 04:00
Oppdatert: 13.apr.2015 07:03

MENINGER

Det skjedde her til lands da den massive fremmedinnvandringen startet. Da spørsmålet om tilslutning til EU (EF) i sin tid ble dagsaktuelt, ble det klokelig besluttet at dette var så stort og inngripende at folket måtte tas med på råd og avgjøres i en folkeavstemning etter åpen og grundig informasjon med faglig vurdering av fremtidige konsekvenser.

I spørsmålet om fremmedinnvandring tok FN, Europarådet/ EU makten ut av hendene på landets ledere som derved satte demokratiet til side. Dette var ikke bare dramatisk, men noe langt verre og burde vært rettslig behandlet. Schengen-avtalen åpnet så slusene for det vi opplever nå.

I dag har Norge og Europa en masseinnvandring, den største på over tusen år. Og ingen har bekymret seg over at landenes økonomiske og kulturelle bærekraft kunne svikte. Og at etniske motsetninger kunne bli farlige. Det er idag bare innvandringstrykket som styrer. Slikt må ende galt. Store deler av befolkningen sitter tause og bekymret og ser på. For følgene har allerede blitt mange, også for den enkelte.

Nå abdiserer også vårt kulturelle samfunnsgrunnlag. Og landet legges åpent for fremmedkultur på grunn av nasjonal frykt for reaksjoner. Kristendommen mister gradvis betydning i folket. Høytidsdager, tradisjoner og norske verdier står ikke lenger så fast i folks bevissthet. Er det greit?

For å holde kontroll på innvandring og integrering har venstresiden opprettet Diskrimineringsloven (2005) og Antirasistisk senter. Begge angir strenge straffereaksjoner ved overtredelser som for eksempel påstått diskriminerende avvisning ved en innvandrers søk på leiligheter eller jobb og påståtte fornærmende uttalelser om hudfarge eller religion. Her har den fornærmede fått definisjonsretten, og den anklagede må bevise sin uskyld! Er dette greit?

Nordmenn befinner seg nå under en dobbelt dominans¸ fra en fremmedkultur som tar mer og mer plass i dagliglivet, og fra våre egne myndigheter og offentlige organer. Enten er dette et resultat av en målrettet politikk i forståelse med FN/EU med formål å varig endre Norge som nasjon. Eller så er det uttrykk for et vanhellig enfold. Og folket forholder seg taust.

I prosjektet «Status for ytringsfriheten i Norge» fremgår det at «mange er tydeligvis villige til å begrense ytringsfriheten langt utover lovverkets grenser, og vil helst ikke se og høre for mye av det de ikke liker eller er redd for». (Fritt ords direktør Knut Olav Åmås.)

Det ser ikke så bra ut.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke