Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Kjønn: To kjønn, og et tredje?
 
Det tredje kjønn

0
Publisert: 16.apr.2016 04:00
Oppdatert: 16.apr.2016 03:59

I disse dager settes det fokus på det tredje kjønn. Noen mener at vi må få innført det tredje kjønn. Jeg er veldig spent på hvordan ser det ut? Er det en form for hermafroditt?

Eller snakker vi om seksuelle legninger. I så fall så stanser det ikke med det tredje kjønn heller, ei heller det fjerde eller femte. Her er det mange avarter.

Kjønnskampen stanser ikke da med mann og kvinne, eller heterofile eller lesbiske. Det er biseksuelle, transvestitter, nekrofile, pedofile osv. Ja lista er lang som et vondt år.

Er det ikke mye bedre å akseptere at mange av oss er mer eller mindre på kanten av hva allmenheten kan akseptere seksuelt, og fortsette likestillingen mellom mann og kvinne? Hvor fokus rettes mot hva man har i hodet, og ikke andre steder, og at man får betalt likt i arbeidslivet, enten du er mann eller kvinne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke