hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
«Det var ikke særlig klokt sagt, Brumm, sa Nasse Nøff»
Størrelsen på Ringsaker kommunestyre

Publisert: 22.jan.2016 04:00
Oppdatert: 22.jan.2016 11:16

Ole Brumm: «Det var klokt når det var inni hodet mitt, men så skjedde det noe på veien ut».

Jeg er ikke så sikker på om det er meg Frps Hans Kristian Arnkværn mener når han sier at vi må få bort «daukjøttet» i politikken i Ringsaker?

Altså, for å definere ordet daukjøtt: Det kan bety lat person eller dødt vev rundt sår. Ikke er jeg lat, og ikke har jeg på nåværende tidspunkt sår med dødt vev rundt, så da er det vel kanskje ikke meg han sikter til da! Jeg kan ikke kalles uinteressert heller. Arnkværn kan jo ikke kjenne til alle i kommunestyret, etter bare fire måneder.

Les også: Frp kan bli del av daukjøttet

Jeg vet hvor jeg står politisk, jeg har klare meninger og jeg tar til ordet når jeg føler det er på sin plass. Ja da, her kan jeg bli mye flinkere, men det viktigste er vel at jeg innad i mitt parti og sammen med mine partikollegaer, jobber for at Ringsaker kommune skal være et godt sted å bo, for alle som ønsker å bo her.

Jeg har et grunnsyn som sier at det er viktig å respektere hverandre og se andres behov. Jeg har etter beste evne også fortalt mine barn at vi er forskjellige som mennesker, og at det er viktig å gi rom for alle, ikke utestenge noen. Jeg har også jobbet med at de skal tenke over hvordan ens egne handlinger påvirker andre.

Som politikere i Ringsaker kommune tenker jeg at vi har et ansvar i å være gode rollemodeller. Vi skal spesielt være gode rollemodeller for barna.

Da er det viktig å tenke over hvordan vi er mot hverandre, hva sier til hverandre, eller hva vi kaller hverandre. Vi bør virkelig oppføre oss pent, være høflige, møte andre med respekt og tillit, selv om vi kommer fra forskjellige partier og har ulike politiske oppfatninger. Jeg sier som Ole Brumm: Sterke mennesker dytter ikke andre ned, de løfter dem opp.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke