Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
TAKKNEMLIGE: Randi og Leif Bråten.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Det varmer å oppleve noe sånt i dagens travle Norge
På torsdag i forrige uke var kona og jeg innom Spar-butikken i Grandsenteret på Hamar. Ved hjemkomst oppdaget jeg at pengesedlene mine (samlet i en metallklype) var borte.

Publisert: 21.feb.2017 23:12
Oppdatert: 21.feb.2017 23:40

Klypa hadde ikke noen identifikasjon, så jeg anså pengene (nesten 3.000 kroner) som tapte. Bittert å innse, men slik kan det går når man er så dum å oppbevare sedler i en bukselomme. Jeg fant det nytteløst å etterlyse pengene i de butikker vi hadde besøkt, for som sagt det var kun sedler «uten opphav».

På fredagskvelden kunne kona konstatere at det var flere ubesvarte samtaler fra samme nummer. Hun forsøkte å ringe tilbake, men på kveldstid og i helga var det intet svar.

Mandagen kom og hennes mobil ringte på nytt. En hyggelig dame presenterte seg fra Totens Sparebank og kunne berette:

Mine sedler hadde falt på gulvet i Sparbutikken og ble funnet av den Spar-ansatte «Stian».

Han tok straks kontakt med daglig leder, som omgående startet «detektivarbeidet» ved å sjekke butikkens videoopptak rundt det antatte tidspunkt. Der fant hun opptak av et eldre ektepar, hvorav kona hadde betalt med kort. Av kasseregistreringen fant de at Visa-kortet var utstedt av Totens Sparebank, som deretter ble kontaktet.

Samtalen dit ble besvart av en positiv dame, som litt senere ringte tilbake og meddelte at de hadde funnet fram til både min kones navn og telefonnummer. Pengene kunne derfor hentes i Spar-butikken.

Vi kan nesten ikke uttrykke hvor imponert og takknemlig vi er over å oppleve en slik ærlighet og engasjement fra alle involverte. I første rekke fra «Stian», men ikke minst fra daglig leder i Spar-butikken samt den bankansatte. Disse utviste både initiativ og stor oppfinnsomhet, samt brukte mye tid og flere telefoner for «å løse saken». Det varmer å oppleve noe slikt i dagens travle Norge.

Stian har fått sin rettmessige finnerlønn og de andre en takknemlig blomsterhilsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke