16. sep
 
Dette er grunnen til at jeg valgte BBL

Publisert: 26.aug.2019 17:12
Oppdatert: 26.aug.2019 17:28

Jeg ser at Walter M. Carlsen i HA kommenterer mitt medlemskap i BBL, By og bygdelista med følgende: «Av ukjente grunner fant han ut at det faktisk fantes en grønnere beitemark utenfor det røde Ap-gjerdet.» Dette etter lang fartstid i hamarpolitikken både som frontfigur i Hamar Arbeiderparti og med ordførertittel, som han riktig viser til.

Den «ukjente grunnen» for mitt medlemskap i BBL og listekandidat ved høstens kommunevalg har den forklaringen at jeg i fjor høst møtte som uavhengig i kommunestyret og formannskapet. Etter ei stund inviterte Einar Busterud, som jeg har kjent i mange år, både gjennom politikken og på andre arenaer, meg til å delta på gruppemøtene deres. Jeg takket ja til det, og ble tatt så godt imot hos dem. Jeg følte meg hjertelig velkommen på en inkluderende og varm måte. Det var lett å trives i møtene deres. Da det nærmet seg at BBL skulle presentere valglista si, så ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å melde meg inn i partiet og stille som listekandidat.

Planen min før dette hadde vært at jeg skulle gi meg i politikken etter 16 år. Etter å ha opplevd den åpne og inkluderende kulturen, blitt møtt med stor respekt for mine meninger, i et parti med takhøyde, var det lett å takke ja. Når jeg fant igjen mine grunnleggende verdier hos dem og BBL har samme meninger som jeg har i saker som jeg er opptatt av, var det lett å si ja. For politikk er jo gøy å være med på.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke