Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Dette er hverdagsrasisme

Publisert: 31.jan.2017 13:27
Oppdatert: 31.jan.2017 13:34

Mahad Abib Mahamud, en 14-åring sendes, med hjelp av voksne, ut av et land. De voksne vil ikke at han skal vokse opp under umenneskelige forhold. Tror dere velformulerende hverdagsrasister virkelig at han selv vet hvor han havner, hva han skal si til myndighetene dit han kommer, hvordan fremtiden hans vil bli?

Tror dere at han har tenkt ut det selv? Neppe, han vet ingen ting, men han blir instruert nøye av «reiseledere». Han blir innprentet hva han må si for ikke å bli returnert. Han vet neppe hva konsekvensene kan bli om det han sier ikke er helt sant. Og han gjør som han har fått beskjed om. Det går bra. I mange, mange år. Og så blir han «tatt på fersken». Fy og fy for en løgnhals, få`n ut igjen. Slike vil vi ikke ha her, de kan sikkert komme til å ta av pengene våre, ta av pensjonen min, terrorister er de sikkert også, eller blir det.

Har dere som har så krystallklare meninger, vært med på asylintervju av unge mindreårige asylsøkere? Nei akkurat. Har dere tatt dere bryderiet å bistå dem som verge/representant? Ikke det heller? Nei, det er vel ikke å vente. Men nå er det for sent, ministerdama har stengt døra, det kommer ikke særlig flere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke