16. sep
OMTALT: Sigurd Ertsås.
FOTO: Thomas Tolfsen-Strandby
 
Dette er ikke støtte til Dala

Publisert: 25.okt.2016 15:17
Oppdatert: 25.okt.2016 15:36

I HA 20. oktober har Stian Lillesveen et innlegg på debattsida, der han omtaler Sigurd Ertsås på en positiv og fin måte.. Det har Sigurd absolutt fortjent. Men heller ikke denne gangen kunne Lillesveen fri seg fra å slenge litt skitt mot HamKam, inkludert Kevin Knappen.

Hvis han mener at slik omtale av naboklubbene er en god støtte til Brumunddal-fotballen, må han bare fortsette med det, men jeg har hørt fra tidligere ledere i Brumunddal fotball, at det er nettopp det motsatte som skjer. Jeg har inntrykk av at det er ei god tone nå mellom HamKam og Brumunddal, ikke minst mellom Kevin Knappen og Fred Leo Nysæter, og det tror jeg begge klubbene tjener på.

Brumunddal har flere spillere som kommer fra HamKam, inkludert Sigurd Ertsås. Han gikk også skola i HamKam. Jeg var av dem som kritiserte HamKam for 12-15 år siden for at de ikke tok godt nok vare på Sigurd, og fire-fem jevnaldringer, som ble hentet inn fra naboklubbene, og omtalt som store fotballtalenter, men nok om det.

Jeg har vært fast inventar på Briskeby siden 1964, og før det bodde jeg åtte år i Ringsaker, og var nesten like fast i Idrettsparken i Moelv og på Sveum i Brumunddal. Spesielt artig var de gode lokaloppgjørene de åra begge klubbene var i samme divisjon.

Til sommeren får vi minst to lokaloppgjør mellom HamKam og Brumunddal, og vi håper på gode kamper, der den beste vil vinne. Om HamKam vinner 5-0 eller taper 0-5, er det ingen som får meg til å slenge dritt a la Lillesveen. Brumunddal er et fint sted, og har et fint fotballmiljø. Jeg ønsker lykke til med neste sesong.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke