Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Dette er «valgflæsk»

Publisert: 03.apr.2019 12:35
Oppdatert: 03.apr.2019 12:39

Vi nærmer oss et kommunevalg og jeg regner med at mange leser det som kommer ut fra de herværende politiske partier i media med en sunn porsjon skepsis. I særdeleshet kanskje fra de partier som nå føler sin posisjon truet. Det er liksom ingen ende på hvor mye godt vår kommune blir til del, underforstått hvis partiet(ene) får fortsette i posisjon som nå.

Det er derfor ganske interessant å registrere at Pensjonistpartiets representant til kommunestyret i Stangeavisa med «fete» typer går ut med følgende «valgflæsk»: «Pensjonistpartiet i Stange vil redusere eiendomsskatten». Videre med følgende sitat: «En av Pensjonistpartiets kjernesaker er at eiendomsskatten fjernes, og at avgiftssystemet skal tilpasses eldre og aleneboende».

I kommunestyremøtet 18. desember 2018 ble det fra Senterpartiet, Høyre, Bygdelista, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre fremmet et verbalforslag om å redusere eiendomsskatten med en promille, tilsvarende 18,5 millioner kroner. Forslaget fra opposisjonen falt med 16 stemmer, hvor Pensjonistpartiet sammen med Arbeiderpartiet og SV ikke støttet forslaget fra opposisjonen om reduksjon i eiendomsskatten.

Hvor ligger så logikken, og hva skal en stakkars velger til slutt stemme på når en ser hvor vaklende et parti som Pensjonistpartiet er i et så sentralt spørsmål? Et forhold som direkte innvirker på økonomien både hos eldre og yngre, og som beskrives som et av partiets kjernesaker.

Det kunne være kjekt å få oppklart hvor Pensjonistpartiet står i forhold til reduksjon av eiendomsskatt og hvorfor de i kommunestyremøtet 18. desember 2018 stemte imot reduksjon av denne når muligheten var tilstede, og nå omtaler det som en kjernesak å få redusert den samme skatten?

Bygdelista i Stange er et politisk uavhengig parti som lytter til kommunens innbyggere i saker som er av viktighet for fellesskapet både i tettstedene og grendene. Bygdelista dikteres ikke av sentrale politiske organ, men er lokalbefolkningens talerør inn i kommunens styrende organer.

Kanskje er Bygdelista i Stange et godt alternativ å støtte ved høstens kommunevalg? Det er opp til deg som velger, ta kontakt og vi stiller opp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke