hacklink
18. sep
 
Dette grenser til galskap

Publisert: 12.mar.2019 13:48
Oppdatert: 12.mar.2019 14:23

Snakk om å bruke penger på omstrukturering av jernbanen i Norge. Jon Georg Dale gjentar seg ofte sjøl med valgspråket: «sløser ikke med skattepenga». Nå har han stykka opp og delt i mange selskaper, og brukt 1,3 milliarder i sin iver etter å privatisere. Han kaller det reindyrking. Hva han måtte legge i det. Så trår konsernsjefen i NSB til og presenterer ny logo og ny farge på sine leasingtog. Pris: 280 millioner kroner. Dette grenser til galskap. De har kasta seg på den grønne bølgen og grønne tog blir det. Ja busser også. Og så stiller de med elbiler til utleie innafor sentrum av Oslo. Det som skjer er at merkevaren NSB ødelegges. Styrelederen skrøt opp i skyene det fantastiske de hadde skapt sammen med dette. Lurer litt på når regjeringa kommer med planer om salg av NSB og privatisere hele selskapet. Det er jo et tankekors i og med at de valgte utsyn på fransk - Vy.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke