17. sep
 
Dette mener Briskebyen velforening

0
Publisert: 25.mar.2015 04:00
Oppdatert: 25.mar.2015 07:01

Geir Bjørnar Smebye, framtredende aksjonist for en jernbanefri strandsone, spør om Briskebyen velforening og/ eller jeg har endret standpunkt i forhold til vår høringsuttalelse. Svaret er nei. Vi støtter at både H1 og H5 konsekvensutredes fordi dette er alternativer som begge møter overordnede nasjonale krav i tillegg til at utredningene bør kunne skje uten å forsinke tidsplanen i Nasjonal Transportplan. Vi mener at forbedret H1 har vesentlig flere fordeler enn H5 og dette inntrykket er forsterket gjennom høringsuttalelsene til nasjonale og regionale myndigheter. H2 har så langt vi kan vurdere, høy risiko for å forsinke planprosessen. Vi har valgt å gi uttrykk for våre meninger gjennom faktabasert informasjon om H1 og H2 i stedet for å produsere illustrasjoner som ikke holder faglige mål. Det er hyggelig å registrere at våre debattinnlegg blir lest.

Leder Briskebyen velforening

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke