17. sep
 
Dette mener SV

0
Publisert: 03.sep.2015 04:00
Oppdatert: 03.sep.2015 07:42

Hamar SV ønsker ikke å ta stilling til et bestemt alternativ bare på grunn av at det er valg, men skal være sikre på det grunnlaget vi tar beslutningen på. Det er det vi lover våre velgere.

Hamar SV stiller seg bak kravet om at de tre korridorene som er vedtatt utredet blir grundig og likestilt i utredningen slik at vi kan ta stilling til det beste alternativet for Hamar de neste årene på bakgrunn av miljø, gjennomføringsevne. Både i byggeperioden og den praktiske driften slik at vi får det beste tilbudet for Hamar by og befolkningen i regionen.

For Hamar SV virker det noe spesielt og gå for den ene eller andre løsningen før den endelige utredningen foreligger. Det kan være ting som kommer fram her som gjør at ett eller flere av alternativene ikke for vår del er noe vi kan stille oss bak. Et viktig punkt i dette er den totale miljøpakken. Om det viser seg at utbyggingen av et alternativ viser seg og bruke flere hundre år på å gå i null i forhold til klima med forurensing under utbygging og før vi har tjent inn dette i forhold til mindre utslipp innen fortjeneste på at flere benytter tog og kollektivtrafikk vil dette være umulig for Hamar SV å støtte.

Samtidig er det viktig for oss som parti å ta hensyn til det totale kjente bildet på konsekvenser når dette foreligger i stedet for å følge en magefølelse på hva vi tror. Tar du for din egen del i store prosjekter en avgjørelse ut fra hva du tror eller ser du på alle muligheter for å finne den beste løsningen da du gjør noe privat?

Hamar SV ønsker å ha et best mulig grunnlag for å ta stilling til en av de viktigste sakene for Hamar de neste tiårene og mener dette er det eneste fornuftige svaret på det. Å ta en avgjørelse ut fra synsing er dette for viktig for.

1. kandidat Hamar SV

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke