hacklink
buy instagram followers
19. sep
Bruk stemmeretteN!
 
Din stemme teller like mye som min

Publisert: 26.aug.2019 06:55
Oppdatert: 26.aug.2019 07:14

Vanlig forhåndsstemming startet 12. august og varer til 6. september. Valgdagen er 9. september. Alle som har fyller 18 år innen utgangen av 2019, er norske statsborgere, eller har vært folkeregistrert i Norge de siste tre årene før valgdagen kan stemme.

Valgdeltakelsen ved kommunevalget i 2015 var ifølge SSB:

Norge: 60,2 %

Hedmark 59,5 %

Løten 59,1 %

Hamar 65,9 %

Stange 61,7 %

Ringsaker 55,0 %

Elverum 58,5 %

Det var en klar nedgang siden forrige kommunevalg. Hvorfor er «Hjemmesitterne» det største partiet i alle disse kommunene?

Klarer ikke vi lokalpolitikere å informere om hva vi går til valg på med husbesøk, stands, facebook, instagram, valgprogram til alle husstander?

Har du det for godt/ bryr deg ikke/ tror du ikke din stemme teller? Det er ikke Erna, Trygve, Jonas og Trine som stiller til valg i år, men Marte, Ivar, Aasa, Odd-Amund og Arnfinn, sammen med mange flere som er villig til å bruke flere timer hver uke de neste fire årene på å styre kommunen til å være en god plass å bo for alle. Det betyr noe hvem som styrer samfunnet vi lever i. Stemmeretten gir deg mulighet til å være med å bestemme hvilken retning kommunen din skal ta. Bruk stemmeretten din!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke