buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Disen Hagebys Vel vil respektere statens valg

Publisert: 28.feb.2017 19:13
Oppdatert: 28.feb.2017 19:20

Live Giset (V) og Stig Vaagan (V) oppfordrer i HA 21. februar folk om å respektere kommunestyrets valg av trasé øst. Disen Hagebys Vel vil respektere statens endelige valg. Inntil valget er tatt av staten, vil vi fortsette å fremme våre synspunkter. Det skjer ikke i en omkamp, men underveis i en demokratisk maratonkamp som ennå ikke er avsluttet.

Kommunestyrets vedtak for trasé øst ble etter Disen Hagebys Vels oppfatning fattet med et for svakt grunnlag. Bane NOR har verken utredet tilsving for godstransport, landbrukskulvert eller stasjon lenger sør. Disse løsningene vil hver for seg eller samlet skape enda større økonomiske og miljømessige utfordringer for trasé øst.

Blir trasé øst valgt til tross for Bane NORs og Fylkesmannens frarådinger, vil Disen Hagebys Vel kjempe videre for best mulig avbøtende tiltak for å ivareta det gode bomiljøet på Disen. Vi oppfordrer Venstre og andre øst-tilhengere om å innta den samme konstruktive holdningen hvis trasé vest blir valgt.

Leder Disen Hagebys Vel

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat