Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Disponibelt eller brukt

0
Publisert: 22.feb.2016 04:00
Oppdatert: 22.feb.2016 04:00

«I retorikk og logikk er stråmann eller stråmannsargumenter en tankefeil som består i å lage seg en stråmann av motstander ved å tillegge denne meninger som er lette å tilbakevise, dernest tilbakevise dem, og endelig skape inntrykk av å ha tilbakevist noe motstanderen faktisk står for.» (Wikipedia) Med andre ord ved at man ikke angriper motstanderen for det han faktisk står for, men skaper inntrykk av at motstanderen står for noe han faktisk ikke står for.

Det oppsummerer egentlig ganske greit ordfører Busterud sine debattinnlegg. Ingen har hevdet at budsjettposten er økt som ordføreren dikter opp og gjentatte ganger argumenterer imot, den samme totalsummen har vært disponibelt i alle perioder. Men hva som er brukt på politikerlønninger er derimot unektelige fakta.

• 2007-2011: 200 prosent (Busterud/Meyer)

• 2011-2015: 150 prosent (Aspeli/Byberg)

• 2015-dd 200 prosent (Busterud/Fangberget/Aalstad/Vaagan)

Det kan hende ordføreren har fått litt for mye tid til overs etter at han overlot byen til rådmannen, men et kveldskurs i hva forskjellen på disponibelt og brukt, burde han koste på seg. Jeg tror at ordføreren har litt markeringsbehov i «økonomisaker» i den forstand at han gikk jo til valg på å «rydde opp i økonomien». Den «opprydningen» har så langt resultert i null økonomiske prioriteringer, foruten økte politikerlønninger. Noe som for så vidt er helt greit med tanke på at sist Busterud prioriterte noe gjeldsatte han flere generasjoner hamarsinger, ikke minst er jo budsjettsprekker et gjennomgående tema. Briskeby, kulturhuset, stupetårn og listen bare fortsetter.

Det er kanskje greit at ordføreren bedriver tiden til å kverulere med seg selv i media, det er i hvert fall billigere for oss innbyggere.

Leder Vestre Hamar Arbeiderlag

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke