Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Dobbeltmoralistisk søppel fra USA

Publisert: 20.mar.2019 15:29
Oppdatert: 20.mar.2019 15:34

Facebook fornekter seg ikke. Vi kan lese i Bergens Tidende at Bergen Nasjonale Opera fikk problemer med et helt uskyldig bilde de ville bruke i annonsering på det sosiale nettverket med hovedsete i California, USA. Det aktuelle bildet viser to fullt påkledde voksne personer som omfavner hverandre og gir hverandre et kyss.

Man blir faktisk ikke klok på de sære retningslinjene til Mark Zuckerberg & Co. Undertegnede har brukt nettverket i mange år – og har flere ganger anmeldt profiler som oser av nakenhet, halvpornografi og kontaktannonse-lignende saker. Hver gang har jeg fått samme svaret. De takker for min omtanke, men selskapet kan ikke se at deres regler har blitt brutt – så derfor ingen reaksjon ovenfor de aktuelle profiler.

Ekstrem vold og bestialiteter florerer det av – og blant andre anvender terrororganisasjoner Facebook jevnlig til å spre sin djevelskap. Blir profiler stengt så skyldes ikke det først og fremst Facebook selv, men etter at ansvarlig politi og andre autoritetsmyndigheter har tatt affære.

Før jul avsluttet jeg min konto. De første ukene savnet jeg det, men så oppdaget jeg ganske raskt at savnet minket betraktelig. Nå er det helt uaktuelt å bruke denne dobbeltmoralistiske dritten fra andre siden av Atlanteren. Facebook fortjener ikke min (og din?) oppmerksomhet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke