Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Dobbeltsporet må ikke stoppe i Stange

Publisert: 11.jan.2017 21:29
Oppdatert: 11.jan.2017 21:29

Å få dobbeltsporet til Hamar i 2024 og videre til Brumunddal i 2016 og Lillehammer i 2030, har vært Hamar Arbeiderpartis tydelige målsetting fra første dag.

Hamar Arbeiderparti mente at den beste løsningen både for Hamar og for fremdrift var å vedta trase vest med kulvert. Dette stemte vi for i kommunestyremøtet 21.desember. Da vest-alternativet falt mot 14 stemmer, valgte vi subsidiært å stemme for østlig trase. Her var vi på linje med Senterpartiet, Frp og en representant fra BBL. MDGs representant stemte mot fordi hun mente at det var bedre at dobbeltsporet stoppet i Stange enn at øst ble valgt, noe Hamar Arbeiderparti er uenige i.

I den prosessen videre ligger avgjørelsen ikke lenger hos Hamars politikere, men hos statlige myndigheter. Men Hamars politikere kan fortsatt gjøre mye for å nå målsettingen om å få dobbeltsporet inn i Nasjonal Transportplan.

Hamar Arbeiderparti vil bruke alle kanaler vi har inn til Stortinget og myndigheter for å jobbe for dette. Det håper vi, og tror, våre politikerkolleger i de andre partiene også gjør.

Leder i Hamar Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke