Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Dramatikk på Nes

0
Publisert: 10.mar.2015 04:00
Oppdatert: 10.mar.2015 07:29

Det ser foreløpig ut som arbeidsplassene på Nes Vaskeri er tapt. Ordfører Anita Ihle Steen har fått skryt med bilder i HA, så det holder nå i lang tid for sin innsats. Hun har stått i spissen for å tilrettelegge for privat virksomhet i kommunen. Men hun fraskriver seg alt ansvar for det som nå skjer på Nes.

Nes Vaskeri og Grande er privat eide foretak og derfor kan hun ikke få gjort noe med problemene. Slik fungerer kapitalismen. Klart hun kan, om hun vil, gå ut og støtte de oppsagte arbeiderne og sammen med Frp-Johnsen, som bare han kom i regjering, skulle fjerne alt som heter for bomringer. Sett i gang Johnsen, det vil spare Nes Vaskeri for hundretusener av kroner og dermed redde arbeidsplassene!

Det er nemlig bomavgiftene som velter Nes Vaskeri, Johnsen. «Partiet for folk flest» kan da ikke la dette skje? Sett opp et «regnestykke» med arbeidsledighetstrygd + tapt kjøpekraft + tapt ære og stolthet for de oppsagte, summen blir? Ja spør de som blir rammet. Det blir derfor billigere å fjerne bomavgiftene enn å sparke Nes-folket på gata. Se samfunnsøkonomisk på det.

Ordføreren bør vise ansvar, ikke bare for de «fine jobbene» med snorklipping, sjampis og bilde i avisa, men også ta et tak for å redde arbeidsplassene på Nes. Sosialdemokratiets rolle under kapitalismen har, igjen, vist seg klart fram for de oppsagte arbeiderne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke