15. sep
FOTO: Line Rørbæk
 
Taxi i Hamar, er det mulig? Skandale at det ikke er tatt mer hensyn

Publisert: 01.apr.2019 07:02
Oppdatert: 01.apr.2019 07:48

Jeg ankom Hamar jernbanestasjon kvelden 19. mars klokken 19.00. Etter mange måneder borte var det godt å være tilbake i Hamar. Bagasjen, to store kofferter og ryggsekk - som vanligvis går helt greit.

Jeg hadde fått med meg at drosjene nå hadde fått ny plassering.

For det første kunne jeg ikke se noe henvisningsskilt ved stasjonen.

For det andre var det såpeglatt på fortauet utenfor stasjonen. (Dessuten hadde jeg ikke vinterstøvler - som sikkert ikke hadde hjulpet).

For det tredje - hvor var drosjene - ingen i sikte?

Opp med telefonen og ringte sentralen. Snakket med damen som ba meg gå over gaten. Da svarte jeg at det er ikke mulig å bevege meg ett skritt fra mitt ståsted. Det hadde endt med knall og fall.

Hun fikk til slutt en drosje som kjørte inn på holdeplassen. Han så meg og sa han kom hvor jeg sto. Han var veldig hyggelig og jeg sa - er det virkelig mulig å legge holdeplassen så langt unna folk som kommer med bagasje? Må også over en trafikkert gate.

Holdeplassen er håpløs. Hvor har kommunen og politikerne vært? Det har jo blitt fint rundt jernbanen, men det er en skandale at det ikke er tatt mer hensyn til drosjeplass.

Jeg tror ikke det finnes en holdeplass som er plassert så ubetenksomt som i Hamar. Noe må gjøres, og det raskt. Få holdeplassen i nærheten av der den var!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke