15. sep
 
Du verden, Opaas
Jernbanedebatten i Hamar

Publisert: 09.jun.2016 04:00
Oppdatert: 09.jun.2016 10:33

I HA 7. juni har Folkeaksjonens Asbjørn Opaas et innlegg med overskriften «JBV viser ikke sannheten». Dette må oppfattes dit hen at JBV farer med løgn og fører folk bak lyset. Og deloverskriftene i dette innlegget oser det krisemaksimering av: «Sentrum blir en bakgård, Skibladner blir ikke lenger en del av bybildet, kaos i anleggsperioden, Vest blir en katastrofe, JBV misbruker sin makt».

Les også: Vart itte skræmt, Opaas

Og det gis en advarsel til byens politikere: «Velgerne og historieskriverne bør merke seg hvilke politikere som lar seg skremme».

Dette innlegget føyer seg inn i rekken av frustrerte slag i lufta etter at Vest-alternativene ble framlagt og anbefalt av JBV. 4. juni hadde Folkeaksjonens leder et innlegg i HA der han «forventer at Hamars politikere bruker sine sentrale kontakter og sørger for at JBV enten får beskjed om å endre det de kom med, eller instruere JBV til å akseptere at det legges fram mer enn Vest på høring, uten å komme med flere trusler om innsigelse».

Samler vi oss bak denne håpløse strategien, dette voldsomme føleriet, og innbiller oss at JBV er vår verste fiende som både juger og misbruker sin makt, og at de må nedkjempes med alle midler, så trenger man ikke ha studert politiske prosesser særling lenge for å skjønne hvor sporet ender.

Og da vil politikerne få en annen apekatt i fanget: Var du med på å hindre framføringen av dobbeltsporet i hele denne regionen i 2024? En sikker vinner ved neste valg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke