Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Dyr som blir brukt til klær
Dyrevelferd.

Publisert: 14.mar.2016 04:00
Oppdatert: 14.mar.2016 09:07

Jeg mener det bør bli slutt på å bruke ull, pels eller skinn på klær. Det er ikke riktig å la dyr dø for å bli brukt til noe vi mennesker skal ha på oss. Det er dyreplageri å plage og flå dyr for å få av skinnet eller pelsen dens til å lage klær med.

Det er galt, dyr burde få lov til å leve i fred uten å bli flådd bare for å få dem over på klær som en gang kommer til å bli kastet uansett.

Dyr er ment til å kunne brukes som kjæledyr eller dyr som lever ute i naturen, ikke til å sitte på klær. Jeg mener mennesker skal la dyrene få være i fred og leve fritt.

I Norge blir rev og mink holdt innesperret i små nettingbur for å bli til pelskrager og pelskåper. I noen europeiske land er pelsdyroppdrett helt eller delvis forbudt, mens i Norge mottar næringen flere millioner i statsstøtte hvert år. Dette bør være strengt forbudt i både Norge og alle andre land.

Folk som driver slikt bør stoppe. Dyr bør bli brukt til noe mye viktigere, som for eksempel å ta vare på naturen og gjøre jobben dens. Mange dyrearter blir utryddet fordi alt for mange av dem blir drept for å settes på klær. Jeg blir veldig lei meg over tanken på hvor mange dyr som ligger og lider akkurat nå og venter på sin død. Jeg håper flere vil sette seg i protest og prøve å ville hjelpe med å stoppe dette.

Hvorfor må dyr egentlig bli torturert for å bli satt på klær? Det er ille nok at de dreper dyret, men at de i tillegg må bli torturert og flådd? Folk som driver med dette, folk som lar det være tillatt og ikke minst folk som støtter dette. Det er mennesker som ikke har noe hjerte!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke