Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Dyrepoliti i alle landets fylker

Publisert: 28.feb.2018 13:39
Oppdatert: 28.feb.2018 15:32

Fremskrittspartiets ungdom har lenge kjempet for dyrepoliti, den blåblå regjeringen innførte et prøveprosjekt. Med den blågrønne regjeringen skal ordningen styrkes, og vi skal endelig få dyrepoliti i alle landets fylker.

I Netflix-serien «the end of the f***ing world», følger vi gutten James som mener han er psykopat, han fantaserer om å en gang drepe et menneske. I serien kommer det også frem at James tidligere drepte dyr. Selv om dette bare er en serie speiler den virkeligheten godt. Det er nemlig slik at mennesker som utøver vold mot dyr ikke har den samme empatien som andre, de har det på en måte ikke i seg. For å ikke spoile hele serien så er det slik at det skjer et vendepunkt i James liv, men det er dessverre litt for sent.

Med denne kunnskapen blir det klart at et dyrepoliti som jobber for å avdekke vold mot dyr også kan være nyttig for å avverge vold mot mennesker. De som utøver denne volden vil også kunne få hjelp, før det er for sent. Dette er en stor seier for FpU, for samfunnet og ikke minst for dyrene

organisatorisk nestformann Hedmark FpU

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke