hacklink
buy instagram followers
18. sep
Vann og avløp - en person fyller opp et glass med vann - drikke - tørst Original bildetekst:
 
Dyrt å bo i Ottestad?

Publisert: 11.aug.2017 09:49
Oppdatert: 11.aug.2017 09:56

Det er ikke første gangen en av HAs journalister bruker mesteparten av tre hele sider, 9.8., for denne gangen å dekke en yngre innbyggers klage over urettferdig behandling fra det offentlige.

Men til HAs kredit, skal også faktaopplysningene som ble opplyst i samme innlegg, godskrives. Stange kommune har kr 19.700, Ringsaker kr 19.182, Hamar kr 19.128 og Løten kr 17.363 iflg. Statistisk sentralbyrå og Huseiernes Landsforbund.

Anders Mausethagen kan jo flytte til Ringsaker og spare kr 518, eller til Hamar og spare 672 eller til Løten kr 2437, men da blir kanskje reisekostnadene noe høyere.

Stange kommune grenser i sør til Nord-Odal og Akershus og har vel bare tre tettsteder, Stange stasjonsby, Ilseng og Ottestad. Skal vann og avløp, renovasjon og feiing ha differensiell behandling m.h.t. disse avgiftene?

Det er lov tenke før en går til avisen, og det er lov å stille krav, til journalisten, når man får en sak.

Neste er vel om en bor i en blokk på 34 leiligheter, som jeg gjør, og som «forurenser» like mye, skal betale mye mindre enn den som bor i eget hus, fordi det koster mindre å oppsøke én adresse enn 34 stk.?

Selger klager bedre enn ros?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke