Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
E6: Ikke akkurat respekt for omgivelsene, skriver Thomas Eriksen.
 
E6 kan bli vakreste vegen?

Publisert: 20.sep.2018 13:30
Oppdatert: 20.sep.2018 13:43

Folkevalgt Ringsaker MDG

Det sier litt om hvilket samfunn vi lever i når E6 kan bli kåret til den vakreste vegen. Landskap og vegplanlegging ligger tungt til grunn når den vakreste vegen skal kåres.

Resultatet må også vitne om respekt for omgivelsene og ivareta trafikksikkerheten, det høres fint ut.

Høres jo nesten ut som at IKEA kan få byggeskikkprisen, det fikk de jo også. Sier litt om kommunens visjon når vi i 2009 fikk byggeskikkpris i Ringsaker, i erstatning for kommunens vernepris. Det handler ikke om respekt for å bygge nytt og fint, det handler om respekt for å verne vår historie.

Så når E6 kan bli kåret til vakreste vegen, kan jo vi som bor her se hvor vakkert det er med E6-bygging for naturen.

Det høres litt ut som om man har respekt for et dyr med å lage pølser av det. Først tar man livet av dyret, på en nokså stressa måte. Vasket og renset, for så å bli hengt opp til mørning. Deretter å bli kuttet og kvernet opp for å bli stappet opp i sin egen tarm.

Respekt for naturen er ikke å sprenge, grave og ødelegge den for resten av menneskeheten. Ja, vi mennesker setter dype spor på kloden etter vår komfortable livsstil, men respekt for omgivelsene vil jeg ikke kalle det.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke