Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
E6, veglys og trygghet

Publisert: 19.feb.2019 12:47
Oppdatert: 19.feb.2019 12:47

Det fører for langt å imøtegå alt Tor André Johnsen angriper meg på. I og med at han utroper meg til historieforfalsker, nevner jeg utdrag fra en av hans krasse påstander om vegbelysning etc.

3. januar 2017 står følgende artikkel i HA: Nye Veier AS har skaffet seg en utholdende og seiersvant motstander med sin beslutning om å bygge ny motorveg uten lys gjennom Ringsaker.

Nye Veier har fått i oppdrag av samfunnet å bygge en motorvegstrekning til 10 milliarder kroner. Det er livsfarlig å droppe vegbelysningen, slik Nye Veier AS har tenkt å gjøre, mener Skarseth, som selv ble hardt kvestet i en trafikkulykke for mange år siden.

Han påpeker at motorvegen gjennom Stange, Hamar og Ringsaker også skal bygges smalere enn E6 fra Kolomoen og sørover: – Uten asfaltert og bred nok vegskulder vil det oppstå farlige situasjoner ved en ufrivillig stans. Tenk deg at du punkterer og må stanse bilen. Bak deg kommer trafikken i 110 km/t. På saltet veg vet vi alle hvor dårlig lysene våre virker. Og i 110 km/t – med en reaksjonstid på ett sekund – kjører man 150 meter før man får stanset bilen. Å få stans på en motorveg uten veglys og med en nærmest ikke-eksisterende vegskulder er livsfarlig, påpeker Skarseth.

Det er greit at Johnsen har andre meninger og oppfatninger. Men jeg råder Johnsen til å ta et søk på veibygging, vedtak osv. i Google eller arkivet til HA.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke