Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Effektiv drift krever gode veier
Infrastruktur er noe av det viktigste et land kan investere i, av mange gode grunner.

Publisert: 29.sep.2016 04:01
Oppdatert: 29.sep.2016 11:14

Skal man ha bosetting i hele landet er vei et must.

Skal vi kunne forsvare landet må vi ha infrastruktur.

Skal vi drive handel i hele landet må vi ha fremkommelige veier året rundt.

Skal vi ha et helsevesen som skal serve distriktene må vi ha gode veier.

I det hele skal vi drifte et land effektivt er vi helt avhengige av at veinettet er optimalt. Noe det slettes ikke er i dag, mange dager i året er jo veier til nord og Vestlandet stengt og i resten av vinterhalvåret forbundet med livsfare å ferdes etter. Så bare for å få ned dødstallene på våre veier ville det være grunner nok for å bruke penger på vei.

Hovedferdselsårene mellom Østlandet og Vestlandet er ikke mye å skryte av og veiene nordover i landet vil jeg rett og slett si at det er brutalt å sende tungtrafikk på vinterstid.

Så det er svært få ting som er mer nødvendig å investere i enn nettopp gode veier.

Det vil også være den beste investeringen vi kan gjøre for våre etterkommere og vi bør gjøre det nå siden staten Norge nå er rik og har muligheten. På den måten sørger vi også for å beholde noen verdier i landet, noe varig og nyttig. Ja, det er den norske staten som bør betale dette med oljepenger. Siden oljepengene faktisk er det norske folkets felles kapital og bør brukes til vårt felles beste.Da virker det grådig å drive inn bompenger for å gjøre disse nødvendige investeringene for nasjonen.

Det er helt horribelt at Frp blir beskyldt for å ville ha bompengefinansiering av veier, når vi som eneste parti i alle år har kjempet mot og stemt mot denne finansieringsmodellen.

Mange, ja de fleste av de prosjektene som i disse dager blir gjennomført eller ferdigstilt ble planlagt og bestemt for flere år siden og da ble også måten å finansiere dem på bestemt.

Det ville være veldig dumt og rett og slett umulig å reversere disse prosjektene nå for så å finne andre måter å betale for dem på. Det er rett å slett ikke mulig å få flertall for slike løsninger.

Så vil man ha veibygging i Norge uten bompenger så må faktisk nok mennesker våkne og sørge for at Fremskrittspartiet får rent flertall. Det er først da vi kan gjøre noe med saken og ikke risikere å bli nedstemt av andre avgiftskåte partier.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke