Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Hundeskitt. FOTO: LENE HELLERUD
 
Egoistiske, sløve hundeeiere

Publisert: 04.mai.2018 11:28
Oppdatert: 04.mai.2018 11:31

Hundeeiere har nå fått et påskudd for å la hundemøkka bli liggende i naturen på stier og i parker, fordi de mener at hundeskitten snart vil gå i oppløsning og snart bli til jord. Et annet påskudd er at de da sparer samfunnet for å bli utsatt for plast hundemøkkposer. Jeg har aldri skrevet at hundeeiere er noen giddalause latsabber. Men tenk om de brukte hue så mye at hundemøkka tas med hjem i en plastpose eller en liten bøtte. Vel hjemme igjen, skylles møkka ned i vannklosettet, og plastposen kan brukes om igjen og om igjen. Slik kan man slippe å tråkke i disse ufyselige rukene ute i naturen og få slippe å se hundeskittposene dinglende oppi busker og trær, og møte bare vennligsinnede mennesker i en ren natur. God tur i ren natur.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke