Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Eiendomsskatten

0
Publisert: 14.apr.2015 04:00
Oppdatert: 14.apr.2015 08:05

Stange kommunes innbyggere fikk i år brev fra kommunen om retaksering av sine eiendommer. Ut fra dette kan man lese at E-skatten øker kraftig. Vi i Bygdelista er redd dette bare er begynnelsen hvis Ap skal fortsette sitt enevelde i Stange.

I Ottestad, som er tettest befolket i Stange og som har høyest sonefaktor, vil E-skatten utgjøre store summer. Vi mener dette er uheldig. Ap må ta grep for å redusere utgiftene. Ut fra vårt syn er lønnsutgiftene i Stange altfor høye. Ca. 85 prosent av kommunens inntekter går til å lønne kommunens ansatte og det kan ikke fortsette. Det må til en gjennomgang av hele organisasjonen. Vi i BL ønsker ikke at «folk på golvet» skal fjernes, men se på organisasjonen oppover i systemet.

Vi kan alle være enige om at vi har et felles mål, nemlig ønsket om de beste tjenestene for befolkningen i Stange. Trivsel og bolyst er også svært viktig. For at målene skal nås, ønsker vi at det samarbeides tverrpolitisk. I siste periode har AP hatt rent flertall og har derfor ikke hatt behov for støtte eller samtaler med de andre partiene. Vi mener at dette er usunt, og at det ikke er godt for demokratiet. Noe som er helt sikkert, er at det ikke kommer folk flest til gode.

Økonomi er, og kommer til å bli det viktigste verktøyet for å få til gode tjenester til befolkningen. Det er derfor viktig å sette søkelys på hvordan pengene blir forvaltet. Vi mener at E-skatten ikke skal være løsningen for å stadig utvide staben i Stange kommune.

Etter retakseringen av eiendommer, og med dagens styre, kan folk i Stange regne med en stadig skatteøkning i åra som kommer.

Bygdelista i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke