hacklink
18. sep
Ordfører: Einar Busterud best?
FOTO: TROND LILLEBO
 
Einar Busterud er beste ordfører

Publisert: 31.aug.2015 04:00
Oppdatert: 31.aug.2015 09:08

Jeg tenker at det er begrenset hva slags forskjell det kan være mellom partiene så lenge det er så lite penger i kommunekassen, og så lenge staten bestemmer så mye av hva kommunen skal drive med.

Kanskje den store forskjellen mellom partiene rett og slett er ordføreren? I så måte synes jeg valget i Hamar er ganske enkelt.

Ordføreren er den fremste lederen i kommunen. Han skal være den fremste talsmannen og den som får både befolkningen, næringsliv og sentrale politikere til å lytte. Og han skal være folkelig.

Det må være lov å stille krav til ordførerens egenskaper og kvalifikasjoner på samme måte som vi gjør i arbeidslivet og i organisasjonslivet.

De fleste jeg kjenner vi legge stor vekt på hvem som blir ordfører i Hamar. Morten Aspeli har vært en nedtur å høre på, men det er mulig vi var litt bortskjemte. I alle fall, når Einar Busterud nå er tilbake er det ikke tvil om hvem som er den beste kandidaten og hvem som bør bli ordfører.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke