Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Einar Busteruds virkelighets- oppfatning

Publisert: 12.mar.2018 12:28
Oppdatert: 12.mar.2018 12:37

Lite gjennomtenkt innlegg fra ordfører Einar Busterud fredag. Han savner ros fra Rolf Berntsen for at Hamar er prioritert før Fredrikstad, Sarpsborg og Skien.

Jeg vet at han gjerne ønsker Stange sammenslått med Hamar. Men jeg vil på det sterkeste minne om at InterCity planlegges til Ottestad og Mjøsas strand. Og etter kartet og kommunegrensene så er det faktisk i Stange.

Og å stille spørsmål om Berntsens kunnskaper og tillegge hva slags brygg vi er blitt servert gjennom årene. Det viser bare at den gode ordfører har problemer med å debattere på en seriøs måte. Innlegget er flåsete og lite gjennomtenkt. Kommunen og politikerne i Hamar skal være glad for den entusiasme og kunnskap Berntsen gjennom journalistikk for HA og også etter pensjon har tilført debatten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke