17. sep
 
Einar Busteruds visjoner
Hamar.

Publisert: 06.okt.2015 04:00
Oppdatert: 06.okt.2015 08:18

Den mannen må sitte inne med noen overnaturlige egenskaper. Ut ifra en fra før bunnskrapt kommunekasse som basis, mener han å skape en fantastisk innlandshovedstad.

Jeg ble både rystet og skremt da jeg leste om hans visjoner. Vi som har nådd livets rullestoltrinn, har blitt informert om at kommunen må spare noen kroner for å rette opp kommuneøkonomien etter kommunens store uttellinger ved byfornyelsen som har skjedd! Ved å stramme inn på hjemmehjelptjenesten skal det bli bedre balanse i kommuneregneskapene. Men allerede før man har oppnådd denne balansen mener man altså å klemme i veg på nye eventyr.

Skattebetalerne har visst ikke fått noe tilbakemelding om at kommunen plutselig har fått peeng på bok? Et par stillinger i hjemmehjelptjenesten er allerede inndratt. Så, da så, da blir det vel orden i økonomien byen vi er så glade i.

Busterud skriver videre at for første gang går kommunen med underskudd, og at det er ødeleggende for politisk styring. Og, så jeg da, dumme tosken! Som trodde at byens økonomi var avhengig av god politisk styring. Det er mye større mulighet for at man kan bli medlem i rullestolkompaniet enn å vinne i Lotto. Etter å ha vært trofast skattebetaler i denne kommune i 60 år forventes det jo at man bør få noe tilbake, når helseproblemene melder seg.

NB. Frem til dags dato har jeg fått veldig god hjelp av Hjemmesykepleien i Hamar. Men nå ble jeg skremt av Busteruds Visjoner, for da kan det ganske snart bli nye sparetiltak i eldreomsorgen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke