Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Einar Lang-Ree og fakta

0
Publisert: 23.jan.2016 04:00
Oppdatert: 23.jan.2016 09:06

Jeg pleier ikke å svare på innlegg fra Einar Lang Ree. Fri fantasi er et vanskelig utgangspunkt for en god diskusjon. Som vanlig opererer Lang Ree også i gårsdagens HA med tall og «faktaopplysninger» tatt rett ut fra løse lufta, så jeg skal ikke gjøre noe forsøk på faktadiskusjon denne gangen heller.

Men det er et faktum at ingen kommune i Innlandet har høyere befolkningsvekst enn Hamar. Nye innbyggere strømmer til Hamar, og de gjør det helt frivillig. En av de viktigste årsakene er ifølge daglig leder i Krogsveen Hamar, Cato Deglum: «Hamar gjort mye riktig, selv om det har kostet penger.» (HA 14.01) Jeg merker meg at selv Lang Ree helt frivillig har blitt boende i en by han de siste femten årene har beskrevet som det reneste helvete.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke