hacklink
17. sep
 
Einar Lang-Rees fobier mot høye hus

Publisert: 03.jul.2017 16:04
Oppdatert: 03.jul.2017 16:23

Hvor var Einar Lang-Ree når høyblokka vis-à-vis skoletorvet ble bygd?

Hvor var Einar Lang-Ree når fylkeshuset ble bygd, i tillegg oppå et høyde drag i Hamar, ved siden av en rasert Hamar Park, nennsomt utført av kommunen?

Einar Lang-Ree gjør et nummer ut av at Rådmannen og ordføreren er innflyttere, men kommer ikke han selv ifra Stange?

Regner med at Einar Lang-Ree har fått med seg at kommunene i Hamar regionen har sluttet seg til SMAT planen, som skal begrense utbygging og nedbygging av matjord. En plan som for Hamars vedkommende betyr fortetning og bygging i høyden. For øvrig en plan som Ringsaker ikke bryr seg om eller tar hensyn til.

Det er ingen andre kommuner i Hamar regionen som har nedbygd så mye matjord som Ringsaker, men de bryr seg heller ikke om samarbeid i regionen da de er seg selv nok.

Hva er problemet med et signalbygg på et forsømt område som Tjuvholmen er? Hamar har bruk for et signalbygg, slik som Molde har, slik som Brumunddal får. Eller skal Hamar fortsette å være et stoppested på Dovrebanen?

Hamar er forandret fra den tiden Østre torg var samlingsstedet for buss og ungdom med pølsebua til Elvsveen og Narvesen kiosken og melkebaren med banasplit i Meierigården.

Verden og utviklingen går videre og vi kan ikke leve i fortiden. Det handler om å akseptere at ting forandrer seg og det er lite vi kan gjøre med det.

Jeg vokste opp i sentrale deler av Hamar og når asfalten kom, så synes jeg det var dumt, for da forsvant grusen jeg fant steiner i til spretterten min og jeg savnet vanningsbilen som reduserte støvplagen.

Fra en gretten gammel gubbe til en annen gretten gammel gubbe.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke