Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Eldre får det bedre med Frp
Eldreomsorg

Publisert: 26.jul.2016 04:00
Oppdatert: 26.jul.2016 08:26

Fremskrittspartiet i regjering har en rekke tiltak som gir de eldre en bedre og en enklere hverdag.

SVs Karin Andersen har i HA 22. juli kokt sammen en rekke usanne påstander om dårlige prioriteringer i eldreomsorgen. Det er interessant å se hennes kritikk, når SV sammen med Arbeiderpartiet har sittet i regjering i åtte år uten noe forandring og bedring av eldreomsorgen. Etter at H-Frp-regjeringen tok over har svært mange positive endringer skjedd i eldreomsorgen.

Fremskrittspartiet har fått gjennom viktig saker som blant annet rett til brukerstyrt personlig assistent (BPA), fritt behandlingsvalg, økt pensjonen til landets enslige minstepensjonister, gifte og samboende pensjonister.

Vi har også lovfestet retten til sykehjemsplass. Fra 1. juli i år er alle kommuner pliktige til å gi de eldre med behov et tilbud om sykehjemsplass. For at kommunene skal ha kapasitet nok, har Fremskrittspartiet sørget for at staten dekker over halvparten av kostnadene ved bygging av nye sykehjemsplasser. Samtidig som Fremskrittspartiet hjelper kommunene å bygge flere sykehjemsplasser, legger SV ned sykehjemsplasser i Oslo.

Fremskrittspartiet har alltid ønsket det beste for de eldre. Derfor er statelig finansiert eldreomsorg et godt tiltak, som vil gi de eldre god og verdig omsorg uavhengig av kommunens økonomi.

Vi mener at de som har bygd opp landet vårt fortjener en verdig alderdom. Med Fremskrittspartiet ved roret skal det skal være godt å bli gammel i Norge.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke