Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Stange: Truls Gihlemoen snakker kommunen ned i stedet for opp, mener Grethe Mikaelsen.
 
Elendigheten som Truls Gihlemoen må bo i
Etter å ha lest Truls Gihlemoen sine gjentatte beskrivelser av hvordan det er å bo i Stange kommune, samt hans angrep på Stange Arbeiderpartis vanstyre, er det nesten synd på Gihlemoen som er så uheldig å bo i slik elendighet.

Publisert: 06.mai.2018 18:14
Oppdatert: 06.mai.2018 18:25

I stedet for å snakke kommunen opp, snakker han kommunen nedenom og hjem, om og om igjen. Nå sist på landsmøtet i Frp og i leserinnlegg. Det er så en kan stille seg spørsmålet om hvordan i all verden kommunen har slik vekst i innbyggertallet.

Vi i Stange Arbeiderparti er stolt av å bo i en kommune med moderne skolebygg, flere nye er på gang, med dyktige ansatte som gir unga et trygt sted å lære og et trygt sted å være.

Og en omsorg for eldre og unge vi kan være stolt av. Ikke minst la vi inn i budsjettet for i år tre ekstra millioner til Helsetjenester i hjemmet, vi styrket barnevernet og krisesenteret, sommerjobb for ungdom, fredsreiser for ungdommene våre, en tekniker innenfor velferdsteknologi og en koordinator for flyktningtjenesten/Nav for å fortsette det gode arbeidet som gjøres i Stange for integreringen. Andre kommuner ser til Stange og lærer av hva som gjøres her. Vi har en integreringspolitikk som til og med justisminister Wara kunne gått god for. Vi satser på kulturen i kommunen, for den betyr så mye for mange. Vi har satt av penger til opprusting av eksisterende viktige sentrale, historiske og kulturelle bygg i kommunen, og med et oppgradert Tingvold som vil bli siste tilskudd på kulturfronten. Stangehjelpa er utpekt som mønster for hvordan få det til, et lavterskeltilbud, som svært mange synes de nyter godt av, som den blåblå regjeringen har vært på besøk hos og lovprist. Vi har mye å være stolt av i kommunen.

Gihlemoens beskrivelse er langt fra det jeg tror de fleste som bor her forbinder med Stange. Stange har høye avgifter i likhet med mange kommuner i landet, til og med Frp-styrte kommuner. Det er takket være at staten ikke overfører nok midler i forhold til det høye aktivitetsnivået vi har, alle tilbudene og omsorgen vi gir.

Vi gir i hvert fall ikke skattelette til de som har mest fra før, tar stønad fra unge og uføre, og midlertidige stillinger er helt i orden for regjeringa, for å nevne noe. Vi hører ikke Gihlemoen si ett ord om hva han vil gjøre med de 100.000 fattige unga i landet, hvordan unge skal kunne skaffe seg husrom med midlertidige jobber eller åssen kommunen skal kunne utvikle nye og flere tilbud uten mer penger fra staten. Det eneste han sier er at vi har høye skatter som skal ned og privatisering er løsningen på det meste.

Vi skjønner at godt Gihlemoen synes det er plagsomt at Arbeiderpartiet har styrt kommunen i snart 100 år, der vi steg for steg har bygget opp gode velferdstilbud, gode skoler og gode kulturtilbud. Her er det er en meningsforskjell mellom Frp i Stange og Stange Arbeiderparti.

Gjennom demokratiske valg i snart 100 år, har folk i Stange gitt Stange Arbeiderparti tillit til å styre kommunen. Det er Stange Arbeiderparti svært takknemlig for.

Arbeiderpartiet har bygget opp landet, også i Stange, sten for sten til et solid byggverk.

Stange Arbeiderparti mener vi har mange gode tilbud, men vi er ikke ferdige med jobben.

Vi skal fortsette å bygge ut velferden, og gi de aller beste tilbud til kommunens innbyggere.

Det er jobben vår. Den jobben ønsker vi å fortsette med.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke