Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
En bedre arbeidsmiljølov

0
Publisert: 21.mar.2015 04:00
Oppdatert: 23.mar.2015 06:46

I dagene og ukene som kommer vil man kunne lese mange innlegg fra opposisjonspolitikere om hvor ille arbeidslivet kommer til å bli. De vil skrive at avtalen mellom regjeringspartiene, KrF og Venstre om forslag til justeringer i arbeidsmiljøloven, vil gjøre arbeidslivet utrygt. For Ap har det ikke vært grenser for hvilke negative konsekvenser endringene vil ha. Med justeringene gjør vi arbeidsmiljøloven mer relevant for dagens arbeidsliv. Lokalt og lokale tillitsvalgte får bestemme mer over arbeidstiden enn i dag. Der man har gjort forsøk med slike ordninger har man ofte sett at trivselen er gått opp, sykefraværet er gått ned og det er blitt flere økte stillingsbrøker. I helsevesenet har man flere steder sett at helgearbeidet er blitt mindre hyppig. Dette har Arbeiderpartiet brukt de siste månedene på å advare mot.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke