17. sep
 
En bekymring for førstesiden

0
Publisert: 30.apr.2015 04:00
Oppdatert: 30.apr.2015 07:16

Både Hamar Arbeiderblad (HA) og ordfører Morten Aspeli uttrykker bekymring for de hvite og middelaldrende meddommerne i rettsalene. Målet er at vi skal dømmes av likemenn. Det høres ut som en utopi. Vil det si at narkomane afrikanere skal dømmes av afrikanere, helst narkomane? Homofile unge fyllekjørere av unge homofile fyllekjørere?

Det som burde bekymre HA og ordfører Morten Aspeli er at Hamars innvandrere som utgjør ni prosent av befolkningen tar imot hele 40 prosent av sosialutbetalingene. Noe som uten tvil rammer våre svakeste som opprinnelig har tilhørighet her og i landet. På landsbasis vet vi at gruppen innvandrere/utlendinger også er overrepresentert ved soningsanstaltene våre også. Situasjonen i Norge viser integreringen mislykket og tynger budsjettene i stor grad. Det er en bekymring som burde kvalifisere til forsidestoff.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke