Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
En blodig krig om makt og hegemoni

Publisert: 20.apr.2018 16:21
Oppdatert: 20.apr.2018 16:25

Erling Søstuen skriver i HA 19. april at det aldri vært noen reell borgerkrig i Syria. Det er en krig der USA og dets allierte har som mål å splitte opp og okkupere deler av Syria, frarøve landets dets ressurser, styrte Assad og innføre et enda mer brutalt og islamistisk undertrykkende diktatur a la Saudi-Arabia, og skape evig krig mellom folkegruppene (Wolfowitch-doktrinen).

Dette skrev Erling Søstuen.

Dette for å styrke USAs ønske om verdenshegemoni og interessene til det militærindustrielle complex. Denne politikken støtter Norge ved at man som USAs lydige dresserte pudler har gått inn i Syria og dermed brutt Folkeretten uten Assads tillatelse. Som en dressert og lydig saueflokk sluker vestlige politikere påstanden om at det har vært et gassangrep i Douma og at Assad er den skyldige uten å fremlegge fnugg av bevis.

Bevis ser ut til å være av totalt underordnet betydning for vestlige politikere og presse. Å fremme krig, død og ødeleggelse er viktigere enn bevis. Man unnlater bevisst å nevne at informasjonen om at påstanden om gassangrepet kom fra terrororganisasjonen Jaysh al-Islam og fra den særdeles suspekte gruppen «The White Helmets» som samarbeider med terrorgrupper. White Helmets blir støttet av flere vestlige etterretningsorgansoner blant annet CIA, Homeland Security. Mossad, USAID, Gov.UK , Qatar, Japan , Frankrike, Foreign Commonwealth Office, flere private sikkerhetsselskaper blant annet tidligere Blackwater.

Alle har som mål å styrte Assad og få til et regimeskifte. Informasjon fra disse kildene er derfor totalt upålitelige, og kan bare sees på som en provokasjon for å fremkalle et vestlig angrep på Assads styrker ved å hevde at det har vært et kjemisk angrep. Etter all, all sannsynlighet er videoen fabrikkert. Om våre politikere sluker alle påstander som kommer fra USA, England og Frankrike bør i alle fall pressen være betraktelig mer kritiske til de vestlige påstander som kommer om Syria, og særdeles om påståtte gassangrep som heller ikke terroristene nøler med å utføre når de vet at de hele tiden blir støttet av den vestlige løgnpropagandaen der Assad på autopilot får skylden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke