23. okt
 
En del oppryddingsarbeid står igjen

Publisert: 11.okt.2016 09:32
Oppdatert: 11.okt.2016 09:37

For snart 14 dager siden skrev jeg om det kommunale hærverket langs stranda mot Jessnes. Ingen reaksjon fra kommunen. Det meste er nå ryddet uten kommunal deltakelse. Men det er en del jobb igjen.

1. De tykkeste stammene som var kuttet/slitt av står som de var. Disse er til dels livsfarlige der de står som spydspisser opp av grunnen. Hvis en sykkellist skulle være så uheldig å komme utafor vegen, vil han/hun lett kunne bli spiddet.

2. Det som er blitt ryddet (uten kommunal deltakelse) ligger i ei rand langs vegen. Dette må fjernes. Ta kontakt hvis dere trenger hjelp. Hvis kommunen ikke gidder gjøre det, bør vi i det minste få beskjed.

LES OGSÅ: Vandalisme

Jeg vil oppfordre alle som med meg er forferdet over kommunens framferd til å kontakte avis og/eller kommunen hvis det ikke skjer noe med dette innen ei lita uke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke