17. sep
Arena: gamle klubbhuset på Briskeby.Foto: Trond Lillebo
 
En enkel sak å spare to millioner kroner
Les debattinnlegget om det gamle klubbhuset til HamKam.

Publisert: 05.okt.2016 14:35
Oppdatert: 05.okt.2016 15:35

I HA ble det den 30. september opplyst at det gamle klubbhuset til Ham Kam skal rives.

Ordfører Einar Busterud opplyser at det foreligger anbud på riving, et anbud på to millioner kroner. I den samme artikkelen blir det opplyst at Ham-Kam ønsker seg nytt klubbhus. Her har Ham-Kam en fantastisk mulighet til å sette det første spadestikket.

For en fotballklubb, bestående av en gjeng unge menn i sin beste alder, må det være en enkel sak å tjene/spare to millioner, ved at de låner seg noen brekkjern, og går løs på rivingen av klubbhuset, selv.

En bonus for å utføre arbeidet, er at man får trent muskler og kroppsbalanse. Jeg antar det er stor mulighet for at noen i klubben har kontakter som kan stille opp med transportmiddel til en rimelig penge for å få fraktet avfallet bort. Man får ikke bygd et tidsmessig klubbhus med alle ønskelige fasiliteter for to millioner, men det burde være nok til å dekke utgifter til planlegging og arkitekthonorar.Om det er god dugnadsånd i en klubb, vil dette være en ytterligere styrke for kameratskapet

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke