Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
En gladmelding fra Solvik-Olsen

Publisert: 16.mar.2018 11:18
Oppdatert: 16.mar.2018 11:28

Dobbeltsporet skal bygges mellom Hamar og Brumunddal.Dette er en opplagt konklusjon. HA siterer torsdag en pressemelding fra samferdselsdepartementet hvor det står om den fremtidige kryssingen mellom ny firefelts E6 og dobbeltspor mellom Hamar og Brumunddal.

Nye Veier AS vil bygge kryssingen ferdig nå, mens de likevel bygger vei. Dette sparer både penger og unødvendige arbeider og forsinkelser for trafikkanter på et senere tidspunkt.

Bane Nor har svart at de ikke har avsatt midler til dette, men Solvik-Olsen ber nå Nye Veier AS bygge kryssingen og forskuttere kostnadene. Disse vil bli refundert av staten i 2020.

Dette er en gladmelding for alle oss som ønsker dobbeltsporet nordover fra Hamar. Det viser også at samferdselsministeren har handlekraft. Vi håper nå den neste gladmeldingen fra den kanten er at det nye dobbeltsporet gjennom Hamar legges slik at strandsonen foran sentrum blir jernbanefri!

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke