Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
En god skolehverdag

Publisert: 08.jul.2019 14:24
Oppdatert: 08.jul.2019 14:25

Til deg som stiller til valg i høstens kommune- og fylkestingsvalg. Hvordan kan din kommune/fylkeskommune gi alle barn en god skolehverdag? Skolen er en arena hvor alle barn og unge kan bli sett, hørt og der de som trenger hjelp kan få det.

Som kommune-/fylkestingspolitiker kan du forebygge utenforskap blant barn ved å: Innføre gratis skolemat, gjøre skolefritidsordningen og all aktivitet som foregår i skolens regi gratis, ansette miljøterapeuter i skolen og i skolefritidsordningen.

Barnevernspedagoger, sosionomer og vernepleiere har en unik kompetanse til å fange opp barn som av ulike grunner strever, og til å legge til rette for et godt psykososialt læringsmiljø for alle barn. Det er god samfunnsøkonomi å forbygge utenforskap i skolen!

FO Hedmark organiserer sosionomer, barnevernspedagoger, vernepleiere og velferdsvitere. De er ansatte i hjertet av kommunale velferdstjenester. Vi har verdifulle erfaringer om hva som fungerer godt og hva som kan bli bedre. Ta gjerne kontakt!

Fylkessekretær

FO Hedmark

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke