Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
En hyllest til Elverum sykehus

Publisert: 06.des.2016 15:20
Oppdatert: 06.des.2016 15:31

Det måtte gå nesten 70 år før jeg brakk et eneste bein i kroppen. Min egen feil selvsagt, å tråkke på den eneste issvullen i hele Hamar, satt på spissen selvsagt. Et fall og to brudd i beinet.

Først krabbe inn igjen, med store smerter, før jeg fikk hjelp til å komme meg til fastlegen og så til Elverum, røntgen og midlertidig gipsing til hevelsen hadde gått ned, slik at man kunne operere. Først hjemme og så fire dager på sykehuset før operasjon, og et døgn etter var jeg hjemme.

Men for en service av utrolig dyktige og hyggelige leger, pleier og studenter. Ble dullet med, som om jeg skulle være nær familie. Etter en vellykket operasjon bar det hjem til rekreasjon som vil vare trolig seks til ni uker.

Jeg kjente med en gang at smertene forsvant, men beinet er selvsagt stivt, ømt og kan selvsagt ikke belastes, og mindre smerter under forflytning. Men overraskende hvor raskt man blir mer bevegelig.

Mine tanker går til «englene» på Elverum sykehus, som stilte opp døgnet rundt, alltid blide og hyggelige, og ikke minst behjelpelige. Dessverre greier man ikke å få uttrykt hvor takknemlig man egentlig er, når man ligger der i smerter.

Uten at jeg egentlig kjenner hverken deres lønn eller arbeidsvilkår, tør jeg kaste ut påstanden om at de er en underbetalt og undervurdert gruppe.Tusen takk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke