Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
En hyllest til vellykket integreringsarbeid

Publisert: 17.jul.2017 16:51
Oppdatert: 18.jul.2017 06:44

Det er med stor interesse jeg leser om Storhamars løsning for å møte den utfordringen mange kjenner på kroppen. Det gjøres mye bra gjennom det frivillige arbeidet for inkludering i hverdagen.

Bilder og reportasjen i Hamar Arbeiderblad 14. juli taler for seg. «Se på Kenton, se på innsatsen, se på konsentrasjonen, se på uttrykket. Se på far Mahari, stolthet og glede og forventning.»

Jeg ser for meg betydningen, virkningen av mestring, og deltagelse. Det å være innafor- det å få være en del av laget.

Ja, det er så stort og viktig at vi har ikke råd til å la det være. Dette er en investering i framtida. Det er større enn ord og visjoner. Større enn oss selv. Betyr mye mer enn det vi ser her og nå.

Vi vet at det er en sterk økning av personer som lever med dårlig økonomi. Vi har oversikter som viser omfanget i den enkelte kommune og hva som er konsekvensene. Som fylkespolitiker er jeg opptatt av å få til gode løsninger.

Mye kan gjøres direkte gjennom organisasjonene og frivilligheten. Forutsigbare løsninger vil kreve et systematisk arbeid og samarbeid - også med det offentlige. Arbeiderpartiet vil forenkle idrettslagenes kontakt med offentlige myndigheter, og arbeide for at alle kommuner har koordinatorer som bistår frivillig sektor.

Det er behov for allies innsats om vi skal lykkes med integrering. Det å gjøre det i praksis betyr mye for mange. Takk til Storhamar og andre som jobber systematisk med integrering.

Ta det videre til ordinær drift og tenkning i alt vi gjør. Ja hvorfor ikke? Bare la det skje.

Hedmark Arbeiderparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke