hacklink
18. sep
 
En idé til å jobbe videre med

Publisert: 27.aug.2019 15:37
Oppdatert: 27.aug.2019 15:45

I HA 23. august står det et interessant innspill om etterbruk av Ringsaker Bo- og aktivitetssenter. I forbindelse med at Ringsaker kommune har startet arbeidet med å bygge et nytt sykehjem kommer spørsmålet om etterbruk av dagens bo- og aktivitetssenter opp.

Med forbehold om at jeg ikke kjenner den bygg-tekniske tilstanden til dagens Bo og aktivitetssenter godt nok synes jeg ideen er god. Ut fra det den lokale gruppa skriver vil dette være en rimelig, fornuftig og ressurs-besparende løsning. Et bygg på 40 år trenger naturligvis noe rehabilitering, men dette må være en god ide som vi må kunne jobbe videre med. Bygget ligger sentrumsnært i Moelv og hvis det er mulig ved relativt enkle grep å få hele 28 omsorgsboliger vil det ha stor betydning for kommunen. Vi er forespeilet en stor eldrebølge som vi nå bare ser starten på. Det må være en riktig prioritering å øke antall omsorgsboliger da det er en villet politikk at flest mulig skal få lov å bo i eget hjem så lenge som mulig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke